Skip to main content

Eén van de dingen die ik het leukste vind aan het maken van mijn podcast “Taal.guru Spaans, el primer paso” is om een bericht of email van luisteraars te ontvangen. Regelmatig lees ik van mensen dat zij de podcast luisteren tijdens het wandelen en een aantal van deze wandelaars doet dat om zich voor te bereiden op de camino de Santiago, de pelgrimstocht door het noordwesten van Spanje met als eindpunt de kathedraal in Santiago de Compostela.

Ik wilde graag een podcast aflevering maken over boodschappen doen. Speciaal voor alle (toekomstige) peregrinos (pelgrims) besteed ik in deze aflevering vooral aandacht aan dingen die je nodig kunt hebben tijdens de pelgrimstocht.

Podcast

Luister hier naar de podcast aflevering en oefen daaronder met alle woordenschat in de Quizlet app.

Oefen de woorden en uitdrukkingen in Quizlet

Ben je toe aan een volgende stap in het leren van Spaans en wil je het spreken met regelmaat in de praktijk oefenen met mij als cheerleader, coach en motivator? Dan is één van de taal.guru online groepscursussen Spaans misschien iets voor jou. De cursus Spaans 1.0 voor beginners of Spaans 1.1 (als je alle afleveringen van de podcast tot nu toe al hebt gevolgd).

2 Comments

 • Ludi Schaafsma schreef:

  Hola Linda, genial que hayas hecho un episodio sobre el Camino. Este episodio es bueno para aprender español. En realidad, un peregrino compra un menú de peregrino, es barato y mucho más fácil😉. Desde entonces he vuelto de Santiago de Compostela. Caminar el Camino Francés es una experiencia inolvidable. He intentado hablar tanto español. A veces ha ido bien y a veces ha ido muy difícil. Tengo que aprender mas mucho…… .🤭😊

  Saludo
  Ludi Schaafsma

  • Linda Metz schreef:

   ¡Super que te haya gustado tanto el camino! Me imagino que ha sido una experiencia fenomenal. Y gracias por tu consejo del menú de peregrino.