Skip to main content

In het eerste deel van deze serie over la casa (het huis), ging het over la cocina (de keuken). In deze post geef ik in het Spaans antwoord op de vraag “Qué hay en el salón?” (Wat is er allemaal in de woonkamer) en komt het meubilair van de woonkamer en de woon-eetkamer aan bod. Ook leer je verschillende voorzetsels waarmee je kunt aangeven waar iets is ten opzichte van iets anders.

Podcast

Luister hier naar de podcast aflevering en oefen daaronder met alle woordenschat in de Quizlet app.

Oefen de woorden en uitdrukkingen in Quizlet

Oefen de voorzetsels en bijwoorden die plaats aanduiden apart

Ben je toe aan een volgende stap in het leren van Spaans en wil je het spreken met regelmaat in de praktijk oefenen met mij als cheerleader, coach en motivator? Dan is één van de taal.guru online groepscursussen Spaans misschien iets voor jou. De cursus Spaans 1.0 voor beginners of Spaans 1.1 (als je alle afleveringen van de podcast tot nu toe al hebt gevolgd).